ToKook  Haaksbergen, Whatsapp T: 06-48938560

Live Cooking

Restaurant aan huis

Op zoek naar een kok aan huis? ToKooK Live Cooking verzorgt heerlijke Indische gerechten. Wij brengen de restaurantbeleving met ons mee! Bij ToKooK krijgt u een kok aan huis, die uw gasten versteld doen staan.

Zoals velen blijft u ook het liefst thuis als u iets te vieren heeft… En dat kan ook met Live cooking van ToKooK, want wij zorgen ervoor dat het een onvergetelijke dag wordt! Ter plekke bereiden wij de heerlijkste Indische gerechten; gewoon in je eigen keuken. Niets is fijner dan genieten van een top Indische maaltijd in je eigen huiselijke omgeving met een kok aan huis.

Aantal gangen menu’s

Het aantal gangen kunt u desgewenst zelf bepalen. ToKooK Live Cooking zorgt dat alle gerechten op elkaar afgestemd zijn en prachtig gestyled op eigentijds wijze. Een lust voor het oog en de maag.

Live cooking zakelijk en prive

Live cooking van ToKooK kan zowel voor zakelijke evenementen als voor gezellige avonden bij u thuis worden geboekt. Al onze maaltijden worden vol passie en vol smaak bereid! Genieten begint bij ToKooK Live cooking!

Gerechten zelf maken

Heel begrijpelijk dat u na het proeven van onze heerlijke gerechtjes zelf vol enthousiasme bent om ook deze of vergelijkbare maaltijden te gaan koken. En om de Indische keuken goed onder de knie te krijgen hebben we onze kook cursus.