ToKook  Haaksbergen, Whatsapp T: 06-48938560

Kook workshops

Kook cursussen en workshops

Een kookworkshop van ToKooK staat voor koken en dineren in een gezellige sfeer. Natuurlijk gecombineerd met uw eigen creativiteit. ToKooK leert u graag hoe u zelf een exclusief Indisch diner bereidt door echt gevoel te krijgen voor koken.

Onze kook workshop is geen kookboekje

Een kookcurcus van ToKooK is daarom ook meer dan gerechtjes maken volgens vaste recepten. En meer dan doen wat er staat. Anders had u ook wel een kookboekje kunnen aanschaffen. Een kook workshop is een echte beleving met wat je eet, hoe het wordt bereid en vooral je eigen smaakkennis opkrikken. U leert om ‘echt verstand van koken’ te krijgen.

Na onze kookcursus kun je je gasten en je gezin het water uit de mond doen laten lopen met je nieuwe kookkunsten. Iedereen zal vol verbazing kijken als ze zien wat onder het deksel tevoorschijn komt.

Smaken en geuren

Onder toeziend oog van kookinstructeur Daniel gaat u zelf aan de slag. U leert alles over gerechten en ingrediënten, maar ook over smaken en geuren. En uiteraard leert u hoe u een lekker zelfgemaakt gerecht het beste kunt opdienen. Immers, het oog wil ook wat. Als alle gerechten klaar zijn is het tijd om te eten.

Meer weten? Neem gerust contact met ons op over de mogelijkheden!